El Barça rep avui al Camp Nou (20.45 h) l'actual líder de la Primera Divisió, el Sevilla. El conjunt d'Ernesto Valverde intentarà assaltar el lideratge de la lliga, encomanat una vegada més a la figura de la seva estrella, Leo Messi.

Els blaugrana han vist com el seu irregular inici de lliga ha permès que un altre equip li prengui el lideratge i li compliqui la defensa del títol. I aquest equip no és altre que un Sevilla en estat de gràcia i en fase de creixement, sota les ordres de Pablo Machín.

El conjunt blaugrana afronta el partit d'aquest vespre amb una minvada posició de central, després de les baixes d'Umtiti i la recent de Thomas Vermaelen. Sense més opció, el tècnic extremeny ha convocat el central del filial Chumi, qui s'ha entrenat tota la setmana amb el primer equip. Una llista de convocats en què també destaca l'absència de Malcom per quart partit consecutiu. Tampoc no hi seran Denis Suárez, Samper i Aleñá. La gran novetat, a banda de Chumi, és el retorn de Sergi Roberto a la llista.

Un dissabte que també estarà marcat per l'assemblea de socis compromissaris del club que es preveu plàcida per a Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, però que inclou a l'ordre del dia la votació sobre el nou escut. Una assemblea que sempre, d'una manera o altra, altera l'entorn blaugrana.

En la prèvia del matx i preguntat per la possibilitat que l'equip es reforci en el mercat d'hivern, Valverde va respondre que, ara mateix, «no penso en incorporacions a l'hivern, només en els del B».

«En moments de necessitat hem de donar l'oportunitat als jugadors del filial, no penso ara en incorporacions a l'hivern, sinó que em fixo en els del B per si poden donar un cop de mà i, per què no, guanyar-se un lloc», va dir.

«La meva percepció del planter és boníssima, tenim jugadors entrenant-se amb nosaltres de gran nivell, Miranda és un d'ells. Ell, Aleñá, Cuenca o Busquets són jugadors que tenen futur sense dubte», va assenyalar sobre la salut del filial. A banda de Chumi, el mateix Oriol Busquets s'ha entrenat amb el primer equip aquesta setmana.