El Gimnàstic de Manresa juvenil rep demà (17 h) l'Espanyol amb l'objectiu de sumar la tercera victòria seguida a casa. Els homes de Ferran Costa encadenen quatre partits sense conèixer la derrota i busquen fer un pas endavant a la classificació, amb una victòria que els situaria en una posició de prestigi. Ara per ara, els escapulats es troben a la desena posició.

El conjunt manresà afronta el matx de demà amb dues baixes importants com són la de Jordi Garcia, que es troba en el tram final de recuperació, i la del carriler dret José Alberto, lesionat en el partit de la setmana passada a Saragossa amb un edema al genoll. Precisament un partit en què, malgrat l'empat (1-1), els homes de Costa van sortir amb bones sensacions.

Així doncs, el tècnic escapulat assegura que, contra l'Espanyol, «no plantejarem un partit defensiu per desgastar-los perquè crec que tenim arguments suficients per mostrar la nostra identitat. És important estar bé en els moments que tinguem la pilota com en els que no».

Quant al seu rival, Costa diu que «és un equip amb molt talent que fa molt mal, tant en el joc combinatiu per l'interior com en les arribades per les bandes. Té molta qualitat», explica.