Una vegada més, l'efectivitat del Calaf va ser el factor decisiu en un partit molt igualat a Navàs. A la primera part, els calafins van dominar la possessió i els navassencs van fer un bon treball defensiu, en tancar totes les línies i aïllar els dos potents davanters del conjunt visitant, Isidre Marsiñach i Alfred Martínez.

Malgrat això, quan s'havia jugat un quart d'hora de partit, Puigpelat va avançar els calafins amb un gol de falta. Aquesta va ser l'única ocasió del Calaf a la primera part. Per la seva banda, el Navàs va gaudir de dues aproximacions clares i d'una pilota que es va estavellar al travesser.

A la represa, i amb el marcador desfavorable, els navassencs van avançar línies i van mantenir la pressió sobre la sortida de pilota visitant. Malgrat això, els calafins van tornar a ser efectius a l'àrea, aquesta vegada per mitjà del golejador Alfred Martínez, qui va culminar un bon contraatac per fer el 0-2.

Deu minuts després, els locals van retallar diferències amb un gol de Navàs, que va resoldre un mà a mà amb el porter navassenc. Malgrat tot, els homes de Josep Carol es van quedar sense temps per aconseguir, almenys, l'empat.