Inesperat entrebanc del Manresa al Nou Estadi. El conjunt blanc-i-vermell no va passar de l'empat a un gol davant un Andorra que que ha tingut una inici de temporada irregular, encara que també és cert que els andorrans tenen dos partits pendents per compromisos de la seva selecció.

El Manresa, en línies generals, no va tenir la fluïdesa d'altres jornades davant un conjunt que tampoc no va enlluernar en el seu pas pel Congost. L'Andorra no va tardar a avançar-se en el marcador. Betriu va aprofitar una indecisió del central blanc-i-vermell Mario dins de l'àrea, pràcticament a la ratlla de fons, i va donar el gol mastegat a Kiki, que estava sol al segon pal.

El 0 a 1 va fer despertar un Manresa més apàtic del normal. Al minut 9, el col·legiat Cortés Portell va deixar de xiular una clara falta sobre Noah quan aquest es presentava tot sol davant del porter Xisco, després de rebre una pilotada llarga. Una genialitat de Manel Sala va posar les coses al seu lloc al minut 12. Un llançament llunyà seu va sorprendre Xisco, que es trobava avançat (1-1).

Amb el gol, els manresans van recuperar la confiança i van passar a dominar un rival que veia com, poc després de la mitja hora de joc, havia de substituir el veterà Marc Pujol (exjugador del Manresa) per lesió. Abans, Brian ho havia provat amb una volea amb la cama esquerra a les mans del porter (min 16) i un llançament de Marc Serra va ser desviat a córner després d'una bona acció individual de Marc Cuello (min 25). El servei de cantonada el va rematar amb el cap Florent, però la pilota va sortir a fora arran de pal.

L'Andorra feia cada cop uns atacs més tímids, però el Manresa tampoc no aconseguia trencar una seriosa defensa andorrana. Al minut 35, el visitant Betriu va executar una falta directa des de la frontal de l'àrea que va sortir alta per sobre de la porteria defensada per Pol Busquets.

Amb l'1 a 1, els jugadors van anar als vestidors. A la represa, les coses no van variar massa. El Manresa dominava però no tenia la precisió necessària en les passades per treure un clar avantatge de les seves accions ofensives. Al minut 50, una bona combinació del conjunt manresà va acabar amb un llançament de Marc Ser-ra, però sense transcendència.

A mesura que passaven els minuts el Manresa intensificava la pressió a un Andorra que intentava crear perill amb ràpids contracops. Una bona acció de perill favorable al Manresa va ser una centrada per la banda esquerra d'Alsina que Manel Sala va rematar amb el cap sense oposició des del punt de penal. Xisco, amb dificultats, va enviar la pilota a córner. Però encara es va acostar més al gol el mateix Manel Sala quan va enviar el llançament d'una falta directa al travesser (min 85). Un minut abans, Priego va fer un llançament que va anar a fora, ajustat al pal. Amb el temps pràcticament exhaurit, doble ocasió de Priego i Brian, però sense l'encert necessari per trencar l'igualada amb la qual va acabar el partit.