El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir una nova victòria a domicili, aquest cop a la complicada pista del Vilatorrada, on es va imposar per un resultat final de 59-61, en un dels derbis bagencs del grup 2 de Primera Catalana. Amb aquest triomf, els navassencs es mantenen líders invictes de la competició.

En un pavelló de Sant Joan de Vilatorrada ple a vessar per presenciar el partit, els dos equips el van iniciar amb moltes imprecisions ofensives. A mitjan primer quart, els locals es van entonar i van obtenir vuit punts d'avantatge (15-7). El segon període va transcórrer amb la mateixa dinàmica amb la qual havia finalitzat el primer, amb el Vilatorrada manant en l'electrònic i mantenint a ratlla amb una bona defensa els jugadors importants dels navassencs. Això els va permetre aconseguir una diferència màxima de dotze punts (26-14). A partir d'aleshores, els visitants van controlar el pols de l'enfrontament i van retallar el desavantatge fins a sis punts a la mitja part (32-26).

En la represa hi va haver igualtat inicial entre les dues formacions, però, a mitjan tercer quart, el Navàs va endurir la defensa i va anotar un parcial de 4-11 per empatar el duel (43-43). En els deu darrers minuts, els dos conjunts van endurir les defenses i el duel es va decidir des de la línia de tirs lliures, on els jugadors dirigits per Isidre Suau van estar més encertats.