Després de dos empats i una derrota de forma consecutiva, el Manresa afrontarà demà a la tarda (17 hores) la visita a un dels rivals directes en la lluita per les places capdavanteres en el grup 2 de Primera Catalana, l'Almacelles. Un equip que ha estat a la part alta de la classificació les darreres temporades. Els manresans jugaran aquest partit sense Mario i Montoro, dos jugadors que havien de ser puntals en el conjunt de Piti Belmonte però que no s'han acabat d'integrar a la plantilla. Tampoc no hi seran, en el seu cas per lesió, Biel Rodríguez i Mouha.

El tècnic del Manresa considera, respecte als darrers resultats del seu equip, que «en futbol mai està tot sota control. Quan gua-nyàvem sempre també dèiem que ens anava més bé del que podíem pensar. Els alts i baixos formen part del futbol».

De l'Almacelles, Piti Belmonte ha dit que «és un rival temible. És un grup de jugadors que fa anys que juguen junts i alguns d'ells de molta qualitat, que no s'han mogut de la zona per motius de feina, tot i tenir ofertes».

De com respondrà el seu equip als mals resultats, Piti Belmonte espera que «reaccionin de la millor manera. A l'equip hi ha jugadors de totes les edats, però tots junts ho hem de tirar endavant. Ara ens trobem que les altres formacions ja ens coneixem més i els seus plantejaments són més defensius. Estem treballant per superar això».

L'Igualada a Lleida

L'equip de Moha juga aquesta tarda (16 h) al camp del Lleida B (municipal de Gardeny). Els igualadins, que tenen cinc triomfs i un empat, amb el líder, de forma consecutiva volen mantenir la bona ratxa i continuar a les places capdavanteres. De fet, els anoiencs són tercers, a dos punts del Mollerussa, que és segon, i a tres del primer, el Viladecans. El Lleida B es troba a la part baixa amb només set punts en nou jornades.