El Manresa FS jugarà, en l'horari poc habitual de les 4 de la tarda al Pujolet, el partit que té programat per a dissabte amb el líder de la Segona B, el CCR Castelldefels. El motiu és que aquest interessant enfrontament ha estat l'escollit per la Lliga Catalana de futbol sala de la Federació Catalana de futbol per ser retransmès en directe i en streaming per la web federativa (canal FCF TV); una vegada finalitzat el partit quedarà penjat a la mateixa web per poder ser visualitzat quan es vulgui.

Aquesta és una iniciativaper fer més visual el futbol sala català. La idea és retransmetre un partit per jornada de diferents categories. Fins ara ja s'han fet dos partits, tots dos de la Tercera estatal, el Sala 5 Martorell-Linyola i el Montcada-Ripollet.

El Manresa FS-CCR Castelldefels és uns dels partits més atractius que es poden veure a la Segona Divisió B. Els manresans, actuals campions, amb un equip molt renovat respecte a la temporada passada, estan donant un bon rendiment i lluiten per ser en les posicions de més privilegi de la classificació (ocupen la cinquena plaça amb 14 punts). El capdavanter CCR Castelldefels, molt reforçat, és el candidat número u per acabar al davant, tot i que fins ara els partits no els guanya de forma folgada (té 22 punts i només ha cedit un empat).