L'estadi d'atletisme del Congost organitzarà demà el primer trofeu Ciutat de Manresa del Circuit Català de Tetratló i Triatló Modern, organitzat per la Federació Catalana de Pentatló Modern. La competició consta de tres disciplines. L'esgrima es farà al pavelló del Vell Congost, la natació tindrà lloc a les piscines municipals i el làser-run, una mena de tir amb armes de rajos, a l'estadi d'atletisme.

Es preveu que una setantena d'esportistes dels clubs de les demarcacions de Barcelona i de Tar-ragona prenguin part en la competició. Aquesta serà la primera prova de la temporada 2018-19 i hi haurà pentatletes catalans d'alt nivell que es preparen per als Jocs Olímpics de Tòquio.

Així, en les categories de fins a disset anys, competiran en la modalitat de triatló modern en les proves de natació i de làser-run. Aquesta consisteix a córrer i a fer tir de precisió. Les categories de més edat ho faran en la modalitat de tetratló, que afegeix la disciplina d'esgrima a les dues ja esmentades anteriorment.

L'inici de les proves d'esgrima serà a les deu del matí. A les dotze començaran les de natació. Pel que fa al làser-run, des de dos quarts de tres de la tarda hi haurà competició en les categories de sub-9 i sub-11, i després començaran les de sub-13, sub-15, sub-17, màster, sub-19, sub-22 i sènior. A les cinc de la tarda es procedirà a l'entrega de premis. Manresa ja havia acollit una prova d'aquest tipus el 3 de desembre passat amb una gran participació.