Segueix-nos a les xarxes socials:

El club busca figurants entre els seus aficionats per a un espot publicitari

El club busca figurants entre els seus aficionats per a un espot publicitaribaxi manresa

El Baxi Manresa està buscant aficionats que vulguin ser els protagonistes de la seva pròxima campanya publicitària, que es rodarà la setmana vinent. Només cal enviar un vídeo breu i una foto a la productora per optar a formar part d'aquesta campanya, que es rodarà a la zona de Barcelona. L'empresa pagarà els qui participin en l'anunci. Aquesta serà una campanya per Internet i que eventualment es podrà veure també per televisió.

El Bàsquet Manresa facilitarà demà un espai a disposició dels aficionats que s'hi vulguin presentar i no puguin gravar el vídeo. Aquest espai estarà obert entre les 18 h i les 20 h al mateix pavelló del Nou Congost. Els interessats només hauran d'anar a les oficines del club i sol·licitar-ho.

Així doncs, els figurants seleccionats participaran en un rodatge que es durà a terme els pròxims dies 20 i 21 de novembre a Barcelona o rodalia. Durarà unes 6 hores, i l'horari podria ser tant de matí com de tarda. Caldrà que els figurants es desplacin a la zona de rodatge pels seus mitjans.

Els interessats han d'enviar un vídeo amb una breu presentació i una fotografia de cos sencer a lcallis@sralcefilms.com, juntament amb les següents dades: nom complet, DNI, data de naixement, telèfon i correu electrònic, fotografia recent que més els agradi de cos sencer i un vídeo amb l'equipació d'aficionat del Manresa que ha d'anar acompanyat d'una breu presentació.

Prem per veure més contingut per a tu