Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

Messi: «La lliga és més competitiva que mai i això és bo per a l'espectador»

L'argentí va rebre el guardó de millor jugador de la temporada passada en la gala dels Premis Marca

Messi: «La lliga és més competitiva que mai i això és bo per a l'espectador»ALBERT GEA/reuters

Un any més Leo Messi va ser reconegut com el millor jugador de la temporada passada, en la gala dels Premis Marca que va tenir lloc al convent dels Àngels de Barcelona. L'argentí també va ser guardonat amb el trofeu Pichichi, el cinquè del seu palmarès, com a màxim golejador amb 34 dianes.

El crac blaugrana va declarar que «la lliga és més competitiva que mai. No hi ha res fàcil, qualsevol pot guanyar a qualsevol i això és bo per a la Lliga i per a l'espectador. Tant de bo segueixi així i puguem arribar al final amb una mica d'avantatge».

Messi va reaparèixer diumenge contra el Betis després de dues setmanes d'absència per la seva lesió al radi del braç dret. «Al principi encara tenia una mica de por, però a mesura que va anar passant el partit, em vaig anar trobant millor», va explicar sobre les sensacions que va tenir en el seu retorn a la competició.

Aquest és el cinquè trofeu Pichichi que guanya Messi en la seva carrera esportiva, un menys que els sis que va aconseguir el mític Telmo Zarra. Precisament, el Trofeu Zarra al màxim golejador espanyol va ser per al davanter del Celta Iago Aspas (22 punts), que no va poder recollir el premi, ja que està concentrat amb la selecció espanyola.

Tebas insisteix respecte a Miami

El president de la Lliga, Javier Tebas, va participar com a convidat a la gala dels Premis Marca, en la qual va afirmar als mitjans de comunicació que el partit que el Barça i el Girona haurien de jugar a Miami el mes de gener es disputarà. «Hi tenim dret, ho demanarem i crec que tindrem el partit. Nosaltres farem una reclamació i esperem que es resolgui. No m'aposto res més perquè es pren en el mal sentit. El nostre objectiu és que a partir del 26 de gener de l'any que ve es juguin partits de la lliga espanyola als Estats Units amb plena seguretat. Crec que tenim drets, tenim raons per anar allà i, per tant, quan hi tens dret, vas fins al final o et quedes a casa? Jo vaig fins al final», sentenciava.

A més, Tebas es va tornar a mostrar favorable a la creació d'un premi amb el nom de Leo Messi, quan el futbolista argentí es retiri, per tot el que suposa per al futbol espanyol i mundial. «Quan Messi deixi de jugar la lliga ha de fer un premi amb el seu nom. És el millor jugador de la història i crec que mai més el futbol espanyol haurà tingut una figura tants anys a la seva competició».

Prem per veure més contingut per a tu