Tres representants de l'Egiba, Naira Rexach, Robert Vilarasau i Marina Chavarria, amb la seva entrenadora, la manresana Clara Bozzo, són a Sant Petersburg (Rússia) per disputar, a partir de demà, dijous, els campionats del món de trampolí per edats.

Després dels entrenaments oficials d'aquests dies, Naira Rexach (categoria de 17 a 21 anys) obrirà el foc de la competició, demà, en la modalitat de sincronisme, fent parella amb la també catalana Ingrid Caballero del club Les Moreres. Marina Chavarria (15 i 16 anys) competirà dissabte individualment, i diumenge en sincronisme amb la gimnasta de Valladolid Érica Sanz. Ja diumenge serà el torn de Robert Vilarasau (17 a 21 anys) en la modalitat individual. Aquest mateix dia, Naira Rexach també farà els seus exercicis individuals.

En aquest mateix escenari rus, la setmana passada va ser-hi una altra gimnasta de l'Egiba, Cristina Masfret, en el Mundial absolut. En la modalitat individual va estar a prop de les semifinals (24) en acabar la 31a. En sincronisme, el soroll del públic no va deixar coordinar la sortida de les dues gimnastes i la manresana va sortir i la seva companya Cristina Sainz va quedar parada.