El municipi de Palà de Torroella es disposa a acollir la cinquena edició de la cursa de muntanya Emboscats, que tindrà lloc aquest proper diumenge.

Enguany el recorregut és totalment nou, amb unes vistes privilegiades sobre la vall salina de Cardona i el Prepirineu, el Montseny i Montserrat, des d'un dels punts més alts del municipi. Un traçat que discorre entre boscos i,com ja és característic en la cursa, per corriols, alguns dels quals es recuperen especialment per a aquesta edició. La distància serà de 15 quilòmetres i tindrà un desnivell positiu de 600 metres.

Les inscripcions es poden fer anticipadament fins avui, a la pàgina web de la cursa ( cursaemboscats.blogspot.com), o bé a través de runedia. El dia de la cursa les inscripcions s'obriran a partir de les 8.30 fins a un quart abans de la sortida, a les 10 del matí, a la plaça Indústria. S'habilitarà un aparcament al camp de futbol.

A l'arribada, com és costum, hi haurà un bon esmorzar de brasa i les taules a punt per compartir l'entrega de premis i el sorteig de material i productes de proximitat. Així doncs, Palà de Torroella es prepara per viure una de les seves curses més emblemàtiques, que, any rere any, gaudeix d'una participació molt destacada.