Segueix-nos a les xarxes socials:

El Gimnàstic juvenil no descarta donar la sorpresa a can Barça

El Nàstic visita aquest migdia el FC Barcelona, segon classificat a la lliga de Divisió d'Honor. La ciutat esportiva Joan Gamper serà l'escenari d'un partit (12 h) en el qual els manresans, tot i estar minvats per les baixes, tenen il·lusió per tirar endavant.

Segons el tècnic del Gimnàstic de Manresa, Ferran Costa, «jugarem amb ganes de repetir actuacions anteriors contra els equips de la part alta de la classificació. Fins i tot recordem que l'any passat, en aquest mateix escenari, vam perdre per 1 a 0 amb un gol que vam encaixar en el descompte». Respecte al joc del Barça, Costa ha comentat que «els agrada tenir la possessió de la pilota, jugar per les bandes i portar el ritme de joc. Per contrarestar-ho, hem d'estar molt equilibrats en totes les línies».

Ara mateix, el Nàstic ocupa la novena plaça amb 13 puns, nou menys que els seus rivals d'avui. Malgrat els bons resultats i sobretot el joc que ofereix, el conjunt manresà no acaba de deslligar-se de la posicions més compromeses. Ferran Costa apunta que «amb el d'avui s'acaba el Tourmalet per a nosaltres».

Prem per veure més contingut per a tu