De mutu acord, els equips del Manresa i del Vista Alegre van decidir la suspensió del partit que havia d'enfrontar-los ahir al migdia al Congost. El motiu, l''accident que van patir dos jugadors de l'equip manresà, Brian i Ruano, quan es desplaçaven al camp de futbol, a l'entrada a Manresa, molt a prop del Pont Vell.

El seu vehicle, un Mercedes blau, va topar amb un altre cotxe que sortia de Manresa. Els implicats van ser traslladats a Sant Joan de Déu, on van passar les pertinents proves, tot i que en principi les lesions no revestien gaire gravetat. Brian tenia molèsties al coll i el seu company Ruano tenia un cop al cap, amb una ferida oberta, fet pel qual va haver d'estar més estona en observació. L'ocupant de l'altre vehicle tenia un politraumatisme.

Un cop coneguda la incidència, els responsables del dos conjunts es van plantejar la suspensió de l'enfrontament, corresponent a la tretzena jornada del grup 2 de Primera Catalana, i l'àrbitre no hi va posar cap inconvenient. Es dona la circumstància que, dels dos jugadors accidentats, Brian no podia jugar perquè havia de complir un partit de sanció per acumulació de targetes. Brian, precisament, va comunicar aquesta setmana que havia de deixar l'equip per motius professionals. La decisió havia de fer-se efectiva el proper diumenge al camp del Tàrrega, però tampoc no podrà jugar per l'esmentada sanció. Pel que fa al partit Manresa-Vista Alegre, els dos equips hauran de trobar una nova data. D'entrada, sembla descartat qualsevol dia del pont de la Puríssima, del 6 al 9 de desembre, malgrat que s'haurà de jugar abans del final de la primera volta.