La selecció de Dinamarca, amb l'escorta del Baxi Manresa Gabriel Lundberg a les seves files, va caure derrotada davant la de Bielorússia (79-84), en un matx que es va disputar en terres daneses. Lundberg va aportar 21 punts, sis rebots i tres assistències. Tot i aquest resultat advers, Dinamarca continua líder del grup A de la segona ronda de classificació per a l'Eurobasket del 2021, amb un balanç de 2-1, mentre que els bielorussos són segons amb 1-2 i Suècia tercera amb 1-1.

En el primer quart els jugadors visitants van ser lleugerament superiors i van agafar quatre punts de marge (15-19). En el segon període, la tònica va ser pràcticament la mateixa, i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un resultat de 31-39. En el tercer quart els danesos van reduir distàncies (52-58), i en els darrers deu minuts van posar les coses complicades al seu rival fins al darrer segon, però no van poder capgirar l'electrònic i el triomf va viatjar cap a Bielorússia.