La defensa sesrovirenca Jana Fernández i la seva companya, la davantera Clàudia Pina, van rebre ahir el reconeixement pel recent campionat del món sub-17 que van aconseguir amb la selecció estatal i van tenir minuts en la victòria del primer equip blaugrana sobre el Madrid CFF per 7-0, en partit de la lliga Iberdrola. Va ser el debut de la jugadora del Baix Nord a la màxima categoria del futbol femení estatal.

Jana Fernández va entrar al camp al minut 69, en substitució d'Andrea Pereira, quan el resultat ja era de 5-0. Damunt del terreny de joc va assistir a dos gols més del seu equip, entre ells el de Clàudia Pina, que va tancar el resultat. La jugadora espera que el tècnic, Fran Sánchez, segueixi comptant amb ella, tot i que la competència al primer equip blaugrana és complicada.

L'altra jugadora de les nostres comarques, la santfruitosenca Paula Fernández, va jugar dotze minuts en la derrota del Màlaga al camp de l'Sporting Huelva (2-0).