Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL | SEGONA DIVISIÓ

El porter manresà va tenir una actuació molt completa a Màlaga, en el seu debut a la lliga

El Reus aparca la crisi i goleja un aspirant a l'ascens, amb Pol Freixanet estel·larLA OPINIÓN DE MÀLAGA

Els supervivents del Reus, entre ells el porter manresà Pol Freixanet, que debutava amb els reusencs a la Lliga 1,2,3, van donar anit la campanada, en imposar-se al Màlaga, un dels aspirants a l'ascens a Primera Divisió, amb un marcador rotund de 0 a 3.

Els reusencs, que havien demanat la suspensió de l'enfrontament, tenint en compte la seva situació (només són dotze jugadors de la primera plantilla perquè la resta han marxat, entre ells el que era porter titular, Edgar Badia, a causa dels endarreriments en el cobrament de les mensualitats), van fer una demostració de professionalitat i d'amor propi i, malgrat els afers extraesportius, van jugar un partit molt seriós al camp de la Rosaleda. Al final, fins i tot, els aficionats locals van aplaudir els jugadors del Reus per la seva reacció positiva als mal de caps que pateixen darrerament.

Pol Freixanet (només havia jugat amb el Reus a la Copa), en especial, va tenir una actuació molt destacada a Màlaga, amb diverses aturades de mèrit, de les quals destaca una esplèndida intervenció quan va enviar a córner una rematada amb el cap de Gustavo Blanco (min 65). En general, al llarg de tot l'enfrontament, Freixenet va estat molt segur en el joc aeri i amb els peus. En el descompte va tornar a evitar el gol local diversos cops. Al final del partit va declarar que «som professionals i ens devem al nostre escut».

El partit es va posar de cara molt aviat, ja que Borja Herrera va marcar al minut 10 amb un cop de cap a una centrada de Carbonell per la banda dreta. Fins al descans, el Reus va mantenir el marcador favorable sense passar gaire angunies. A la represa, al minut 62, Gus Ledes va transformar un penal i al minut 82 arribaria la sentència amb el 0 a 3, obra del davanter Querol.

A l'expedició del Reus s'hi va desplaçar un altre jugador de casa nostra, el berguedà Martí Vilà, del filial, tot i que en aquest cas no va tenir minuts (ja ha jugat dos partits amb el primer equip).

Amb aquest triomf, l'equip que dirigeix el tècnic de la Seu d'Urgell Xavi Bartolo se situa quart per la cua amb 20 punts, els mateixos que té el primer equip que ocupa plaça de salvació.