El Club Bàsquet Vilatorrada va aconseguir un nou triomf a la seva pista, aquesta vegada en la visita del Safa Claror barceloní, al qual es va imposar per un resultat final de 79-70.

En el primer quart els jugadors bagencs van dominar clarament i, després d'uns primers minuts d'intercanvi de cistelles, van aconseguir arribar al final del període amb set punts de marge (24-17). El segon període va ser una muntanya russa. Quan semblava que els homes dirigits per Josep Morera serien capaços de trencar el partit a favor seu, els visitants van reaccionar i, amb un parcial de 3-11, van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un punt d'avantatge (38-39).

Els locals, superiors a la represa

El pas pels vestidors va provar als locals, que van ser superiors globalment en tots els aspectes del joc i van obtenir sis punts de marge al final del tercer quart (60-54). En els deu darrers minuts, la tònica va ser pràcticament la mateixa i els jugadors de Sant Joan de Vilatorrada es van endur la victòria final, que els permet acabar la primera volta amb un balanç positiu de set victòries i sis derrotes, situats a la zona noble de la classificació del grup 2 de Primera Catalana. En la propera jornada, el Club Bàsquet Vilatorrada rebrà a la seva pista l'Sferic de Terrassa, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 2 de febrer a partir de les vuit del vespre.