L'Atlètic de Madrid, segon classificat de la lliga, a cinc punts del Barça, rebrà avui el sisè classificat, un Getafe en gran estat de forma, tot i que ocupat també en la Copa, amb la necessitat de vèncer per mirar d'aprofitar una possible relliscada del líder demà a Girona. El conjunt de Pepe Bordalás només ha perdut un partit a fora aquesta temporada, al camp del Madrid, i vol treure partit de les moltes baixes matalasseres.

Així, Koke, que es va fer una lesió muscular a Osca, s'ha unit als defenses Filipe Luis i Savic i als atacants Vitolo, Diego Costa i Cor-rea, en aquest darrer cas per sanció. La recuperació de Saúl és una bombona d'oxigen. Per la seva banda, el Getafe ve de golejar l'Alabès i de vèncer el València a la Copa. Les set últimes visites als matalassers han estat set derrotes, però ara sembla que està en disposició d'intentar assaltar el Wanda. Els blaus tenen les baixes de llarga durada de Markel i Amath, i la de Shibasaki, a la Copa d'Àfrica. De tota manera, l'equip podria fer rotacions pensant en la Copa.

Drama a València

De la resta de partits destaca el derbi de la nit entre el València i el Vila-real. Els locals no acaben d'arrencar a la classificació i, a més, tenen dificultats a la Copa, i els castellonencs, penúltims, es troben en una situació gairebé desesperada.

A més, en el primer partit, el Sevilla rep el Llevant després de l'alegria d'haver vençut el Barça en el partit de Copa, i el Leganés i l'Eibar disputen un partit molt tancat a Butarque en la lluita per la salvació.