Els carrers de Terrassa van acollir el Campionat de Catalunya de 5 quilòmetres en ruta, amb una excel·lent actuació de les tres atletes de l'Avinent CA Manresa que hi van prendre part. La corredora vilanovina de l'entitat, Mercè Guerra, es va imposar amb autoritat guanyant la prova amb un temps de 18' 24'', ben secundada per la seva companya de club Ester Guerrero, que va pujar al tercer esglaó de podi català amb un registre de 19' 21''. També va estar a un bon nivell Aniria Mata, que va ser quarta amb 19' 36'', en el seu retorn a la competició després de la greu lesió que va patir a l'abril, i que la va obligar a passar pel quiròfan i dur a terme una llarga recuperació. Va acompanyar en el podi les dues atletes de l'Avinent Manresa, la corredora del Cornellà At. Hasna Bahom, segona amb 18' 49''.

D'altra banda, a Vilafranca del Penedès, es va disputar la novena edició dels 10 km de Vilafranca. De l'Avinent CA Manresa, David Martínez i Alba Gallardo van ocupar destacades quartes posicions absolutes, amb temps de 31' 55'' i 38' 01'', respectivament.