El Manresa FS va golejar en la seva visita a Sabadell. El conjunt manresà va aprofitar tres contra-atacs en la primera meitat per marxar al descans amb avantatge, 0-3. Els locals van fallar un penal en el darrer minuts de la primera meitat. A la represa, l'equip de Paco Cachinero va sortir molt endollat i en tan sols trenta segons va aconseguir encarrilar la victòria amb dos gols fins al 0-5. Els manresans van continuar dominant amb el control de la pilota davant d'un conjunt local molt poc ofensiu. A falta de sis minuts per al final, l'entrenador local va decidir sortir amb el sistema de porter jugador i els visitants ho van aprofitar per acabar d'ampliar el marcador fins al definitiu 1-9.

Amb aquesta victòria, el Manresa FS continua a la segona plaça en persecució de l'intractable líder CCR Castelldefels. La setmana vinent els jugadors manresans rebran la visita del fort Escola Pía al Pujolet.