Segueix-nos a les xarxes socials:

El Gimnàstic juvenil ven cara la seva pell i torna a deixar escapar el triomf

Els bagencs van tenir l'avantatge des del principi, però un gol al minut 88 ho va canviar tot

El Gimnàstic juvenil ven cara la seva pell i torna a deixar escapar el triomfluis moreno 'luisette'

El Gimnàstic de Manresa es fa fort amb els equips grans i competeix de valent enfront de planters de Primera Divisió. Aquesta vegada, i seguint el mateix guió que la setmana passada al camp de l'Espanyol, el conjunt entrenat per Ferran Costa va ser capaç d'utilitzar les seves armes i va aconseguir posar-se per davant en el marcador. Un gol ja a les acaballes del Mallorca va tornar a impedir als escapulats sumar tres punts molt merescuts.

El partit va començar amb un Mallorca ben plantat al seu camp, davant d'un Gimnàstic molt motivat i intens. Al minut 7 hi va haver la primera ocasió del partit, que va acabar amb el primer gol. Aleix Díaz va robar la pilota al central Pep en zona de creació i va quedar-se tot sol davant del porter visitant, Aaron. Díaz no va posar-se nerviós i va aguantar molt bé la sortida del porter per superar-lo amb fàcilitat i posar l'avantatge en el marcador. Nil Garrido va aprofitar una pilota a la frontal de l'àrea per xutar de forma tova a les mans del porter, al minut 18. Dos minuts més tard, els mallorquins van reaccionar i també van gaudir d'arribades de perill. Just abans del descans, els visitants van enviar una pilota al travesser, després d'un xut molt llunyà que es va enverinar. Ambdós equips van enfilar el túnel de vestidors amb el mínim favorable dels de casa.

A la represa, el Mallorca, equip dels forts de la categoria, va apretar i va posar en problemes un Gimnàstic que es mostrava molt solvent defensivament. Els jugadors entrenats per Ferran Costa, molt ben organitzats en defensa, aguantaven les embestides dels visitants. Pulido, en el tram final, va salvar un gol amb una aturada excel·lent, després d'una bona falta a la frontal de l'àrea executada pel Mallorca. Però a la següent jugada no va poder fer-hi res. El visitant Monti va aprofitar una centrada des de l'esquerra per afusellar Pulido des de l'àrea petita.

Tot i l'empat, i amb els fantasmes de la setmana passada al camp del líder Espanyol, que va saber remuntar en el temps afegit, els locals van mostrar personalitat i van aguantar el resultat per sumar un punt molt valuós per col·locar-se a quatre punts de la salvació, a l'espera del partit de la Penya Arrabal.

Prem per veure més contingut per a tu