El Monbus Igualada va aconseguir una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Mataró Parc Boet, on es va imposar per 21 punts de diferència (62-83).

Els jugadors dirigits per Jordi Martí van fer una millor sortida que el seu rival i van agafar dotze punts de diferència ja al final del primer quart (16-28). En el segon hi va haver més igualtat entre les dues formacions, i els anoiencs van poder arribar a la mitja part de l'enfrontament amb deu punts de marge en l'electrònic (34-44).

En la segona meitat els visitants van tornar a dominar i van ampliar la diferència fins al 52-67 amb el qual va finalitzar el tercer quart. En els deu darrers minuts, el tècnic igualadí va poder donar descans als seus jugadors més importants i minuts als menys habituals, sense veure perillar la victòria en cap moment.

Al final del partit, el tècnic Jordi Martí va declarar, a través del compte de Twitter del club, que «hem estat molt sòlids, especialment en l'aspecte defensiu. Satisfet per la victòria i molt més amb el joc de l'equip en una pista molt difícil».