El Getafe ja és quart a la classificació de la Lliga Santander. Ahir, els madrilenys van superar els seus veïns del Rayo Vallecano (penúltims) per 2 a 1. Mata va obrir el marcador pels locals al minut 28; a la represa va empatar Raúl de Tomàs (min 58) , però al 68, Jorge Molina va aprofitar una assistència de Molina per fer el definitiu 2 a 1. Un altre dels equips de la part alta, l'Alabès, no va poder passar de l'empat a zero gols, a casa, davant un Celta molt necessitat de punts. El partit va tenir escassa producció ofensiva. Va tancar la jornada d'ahir la victòria per la mínima de l'Athletic de Bilbao sobre l'Eibar (1-0). Precisament, el gol va ser anotat quan només es portaven 40 segons de partit, obra de Raúl Garcia després de rebre una bona assistència de Yuri. El partit va ser molt obert amb alternances d'uns i altres.