L'entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va celebrar la victòria davant el Sevilla, ja que és de les que «reforcen la confiança» d'un equip que va tornar a liderar Leo Messi amb «tres golassos» en un partit amb molt en joc i al qual, el Barça va arribar amb certs dubtes en el joc. «Aquests partits et reforcen perquè hem donat la volta a un marcador molt advers, sabent el que han patit els nostres rivals en aquest camp; això té molt valor i sobretot perquè queda una jornada menys i tenim tres punts més», va indicat.

El preparador blaugrana es va esforçar buscant una explicació a una altra gran actuació de Messi. «No se m'acut. Han estat tres golassos i l'important de Messi no és només que faci els tres golassos sinó com els fa, on els fa i quan els fa. Calia ser aquí, aquest partit que ens estàvem jugant moltíssim, en una situació en la qual no estàvem molt bé, i aquí ha aparegut, això és el que és Messi», va confessar.

Valverde va analitzar un partit dient que «ha estat un dur, aquí sempre és difícil jugar. Ells han canviat força l'esquema de tot l'any per jugar contra nosaltres, ens han esperat molt per sorprendre a la contra. Es deixaven dominar però era enganyós, així ha arribat el primer gol. Tot i estar molt a prop de l'àrea no hem acabat de generar tot el que ens hauria agradat. Hem empatat amb el golàs de Messi i el segon gol ens ha agafat en un desajust estrany i hem hagut d'anar més amunt. Hem apostat per trencar el joc, tot i el risc, i una vegada que hem empatat ja ens hem cor-regit una mica més i hem aconseguit capgirar-ho».