L'entrenador del Baxi Manresa, Joan Peñarroya, va afirmar abans del darrer partit del seu equip, contra l'Unicaja, que caldria veure com assimilaven tots els equips una aturada de tres setmanes en la competició domèstica i que no sabia com es trobaria la seva formació. A hores d'ara, no se sap, almenys de portes enfora, com arribarà al partit de diumenge contra l'Estudiantes.

Durant aquest període d'aturada només es va informar que els dos nous fitxatges, Tomislav Zubcic i Erik Murphy, no viatjarien amb les seves seleccions per diferents problemes físics dels quals no es va detallar la durada, ni l'abast. En aquest temps, de Zubcic només se sap, a través d'Instagram, que va marxar uns dies i que torna a ser a Manresa, on s'alegrava de trobar una esplèndida temperatura de 20 graus. Cap informació sobre un trencament fibril·lar que la nota del club deia que el tindria «setmanes» de baixa, però sense aclarir quantes. Tampoc no se sap què van determinar els metges de la selecció finlandesa sobre les molèsties en el tendó rotulià de Murphy.

Els entrenaments dels últims dies van tenir la presència, també segons la informació del club, dels júniors David Efambé, Marc Peñarroya, Toni Naspler, Albert Planell i Pau Treviño. Hi faltaven Iffe Lundberg, que va jugar amb Dinamarca dijous passat, i Pere Tomàs, convocat per la selecció espanyola.En la setmana que comença seria bo saber com es troben Zubcic i Murphy i si Jordan Sakho torna a l'activitat, després de dos mesos i mig de baixa.