Un ampli grup de gimnastes de l'Egiba va participar a la primera fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística en les categories Via Olímpica i base. La competició va tenir lloc al pavelló Castell d'en Planes de Vic sota l'organització de la Federació Catalana de gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstic osona.

En Via Olímpica nivell 10 (el màxim), l'Egiba va fer omplir el podi. Carla Font va aconseguir el primer lloc seguida d'Andrea Carmona i de Lorena Medina; a més, Mar Palliso va penjar-se la plata en salt i terra. Entre les juvenils, Berta Monteagudo, que tornava a la competició després de dos anys lesionada, es va imposar a la general; Berta Franquesa va ser tercera. Elles dues i Laura Torente van aconseguir la primera plaça per equips. Pel que fa a les infantils, Laia Font va ser la vencedora i Ona Sánchez va assolir la medalla de bronze; sumant-hi l'actuació de Marta Cano, van aconseguir l'or per equips. I en benjamins, Mar Royo va ser tercera.

En el nivell 4, or per a Leire de la Peña i participació també d'Helena Costa. En nivell 3, l'equip format per Júlia Monteagudo, Maria Comalloga, Júlia Garcia, Júlia Sánchez i Clàudia Carretero va ocupar la segona posició. Les més petites del nivell 1, Jana Orgaz, Elsa Martín i Martina Muñoz van ser cinquenes per equips.

En categoria de base, Gloria Calm va penjar-se el bronze en el nivell 7, en el qual també van prendre part Berta Boixader i Noa Garcia. En nivell 8, Helena Casimiro, Laia Soriano, Laura Sánchez i Carla Pérez (plata en paral·leles) van ser setenes.