L'Atlètic de Madrid rep avui el Leganés amb la intenció de no despenjar-se de la lliga (16.15 hores). Els de Simeone són els màxims perseguidors del líder, el Barça, i es troben a set punts de diferència respecte als blaugrana a la classificació. El derbi madrileny servirà per seguir acumulant confiança en una setmana en què el conjunt matalasser juga la tornada dels vuitens de final de la Champions contra la Juventus de Cristiano Ronaldo a Torí, amb cert avantatge de l'anada (2-0).

El capità Diego Godín i Koke no podrà participar en el partit d'avui per sanció. El francès Lucas Hernández continua lesionat i tampoc estarà disponible, igual que Diego Costa i Filipe Luís.

D'altra banda, el Leganés vol encadenar una segona victòria consecutiva a la lliga i començar a somiar en posicions europees. Els de Mauricio Pellegrino es troben a només quatre punts del sisè classificat que marca les posicions europees (Sevilla) i una victòria contra els de Simeone permetria al Leganés apropar-se a les competicions continentals. No serà una tasca fàcil, ja que quatre peces fonamentals de l'equip madrileny no seran al partit per sanció. Pellegrino no podrà disposar de Siovas, Óscar Rodríguez, Recio i Cuéllar. La baixa del porter titular del Leganés implicarà que jugui el jugador cedit pel Reial Madrid Andriy Lunin. L'ucraïnès ha jugat aquesta temporada dos partits de lliga i dos de Copa del Rei.

Griezmann a una groga de sanció

El davanter francès, i estrella de l'Atlètic de Madrid, Antoine Griezmann és a una targeta groga d'haver de complir la sanció corresponent per acumulació. En cas de rebre la cartolina, es perdria el partit contra l'Athletic de Bilbao a San Mamés. No és l'únic jugador matalasser advertit, ja que el migcampista espanyol Rodrigo Hernández també és a una targeta groga de ser sancionat. Els de Simeone fa un mes sencer que guanyen tots els partits disputats. La darrera derrota va ser al Wanda en el gran derbi contra el Reial Madrid (1-3).