Segueix-nos a les xarxes socials:

El Sedis Hidrology es fa fort a casa i es desfà del potent Escolapis Sarrià

El Sedis Hidrology-Piros Seguretat va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita d'un dels equips forts del grup 2 de Primera Catalana, un Escolapis Sarrià que va caure derrotat per un resultat final de 73-61.

Els jugadors de La Seu d'Urgell van fer una bona sortida, amb intensitat, concentració i un bon nivell tant en atac com en defensa. Tot i perdre el primer quart (16-17), en el segon van remuntar i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb sis punts d'avantatge (39-33).

En la represa els barcelonins van clavar un parcial de 0-8 i es van tornar a situar per davant en l'electrònic, però els locals van reaccionar ràpidament i van tancar el tercer quart amb cinc punts de marge (54-49). En els darrers deu minuts el conjunt dirigit per David Vallvé va estar sempre per davant en el marcador i va segellar un nou triomf.