El Club Bàsquet Vilatorrada va obtenir una nova victòria, la desena de la temporada, a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita d'un dels equips potents del grup 2 de Primera Catalana, el Collblanc-Torrassa de l'Hospitalet de Llobregat, al qual es va imposar per un resultat final de 84-77.

Els jugadors visitants van començar més entonats i van mostrar un gran encert en l'aspecte ofensiu. Per la seva banda, els jugadors de Sant Joan de Vilatorrada no van saber trobar la manera de frenar els tiradors del rival, que va obtenir set punts de renda al final del primer quart (19-26). En el segon període, els jugadors dirigits per Josep Morera van ajustar la defensa i van aconseguir capgirar el marcador, que a la mitja part de l'enfrontament reflectia sis punts de diferència pels locals (48-42).

Una mala arrencada del tercer quart per part local va provocar un parcial a favor dels visitants que va fer tornar la igualtat a l'electrònic del Municipal santjoanenc al finalitzar el període (59-58). Amb tot per decidir, els dos equips van encetar els deu darrers minuts intercanviant cistelles, cosa que afavoria els homes del Collblanc, que van agafar petites rendes per arribar al darrer minut amb tres punts d'avantatge. Llavors els locals van signar un parcial de 10-0 que va tancar el partit. El proper matx del Vilatorrada serà a la pista del Ramon Llull, dissabte a partir de les sis de la tarda.