El Tenea Esparreguera va aconseguir una nova victòria a domicili, aquest cop a la complicada pista del Flanigan Calvià balear, on es va imposar per deu punts de diferència (62-72).

Els locals van fer una millor sortida i van assolir vuit punts de marge (16-8), que van obligar el tècnic Óscar Navarro a demanar temps mort. Els jugadors del Baix Llobregat Nord van reaccionar amb un parcial de 1-7, però els balears es van mantenir sòlids i van tancar el quart inicial amb sis punts de marge (21-15). En el segon període el matx va entrar en un moment de bogeria que no beneficiava ningú i es va arribar al descans amb tres punts de renda per al Calvià (37-34).

El descans va anar bé a tots dos equips, que es van mostrar especialment efectius de cara a cistella. En el tercer quart hi va haver un constant intercanvi de cops i es va arribar als darrers deu minuts amb un ajustat 54-52. En aquests, els esparreguerins van anotar un parcial de 0-9 que va deixar molt tocat un rival a qui li va poder la pressió i que no va aconseguir remuntar.