Segueix-nos a les xarxes socials:

WATERPOLO | PRIMERA CATALA NA

El CN Minorisa cau amb el CN Vallirana i té complicat poder eludir la promoció

Els manresans han d'esperar una derrota del CN Banyoles en la darrera jornada i superar el CN Granollers B en un duel ajornat

El CN Minorisa cau amb el CN Vallirana i té complicat poder eludir la promocióSIMÓN NOGUERA

Es va imposar la lògica. El CN Minorisa poc va poder fer per plantar cara al segon classificat, el CN Vallirana, un equip que aspira a retornar a la lliga estatal de Segona Divisió d'on van baixar la temporada passada.

Els visitants van sortir decidits a solucionar el partit i no haver de patir. Així, en el primer quart, mig de tanteig , ja s'imposaren 0-2. El segon també va ser favorable als visitants per 1 a 3. Amb 1 a 5 es va reprendre el partit després del descans. Amb orgull, els bagencs es van apuntar-se el tercer període (3-2) i s'ajustava el marcador (4-7). Però el CN Vallirana va despertar i no va donar cap opció en el darrer quart amb un clar 1 a 5 fins al 5-12 final.

Ara, el CN Minorisa ha d'esperar una ensopegada del CN Banyoles en la darrera jornada i guanyar el partit que té ajornat a casa del CN Granollers B, que es jugarà el dia 6 d'abril per evitar la promoció, que jugaran els dos darrers classificats de Primera Catalana i els dos capdavanters de Segona Catalana.