Victòria balsàmica del Petro Pintó Asfe contra el Tarragona. Les fruitosenques no van tenir disponible una de les seves puntals, Rogers, que dilluns passat va deixar l'equip per motius personals. Aquesta baixa, en comptes de desmoralitzar les jugadores de Josep Esquius i Miquel Ferrer, els va fer unir forces i amb només set components van aconseguir un triomf de mèrit (55-51).

El Petro Pintó era conscient de les jugadores més importants del Tarragona (Pascual, Peña i Shyrl) i en elles va recaure l'atenció de les locals en el primer temps. No les van deixar anotar ni assistir amb facilitat, però es van oblidar de les altres components. L'intercanvi de cistelles era la tònica del partit i la igualtat dels dos primers períodes era evident (30-32).

En la sortida dels vestidors, les defenses es van imposar als atacs, amb un Asfe que va fer un pas endevant defensivament, mostrant-se intens i gens permisiu en el rebot. El joc es va endurir i la tensió es va notar en un enfrontament que arribava al darrer quart amb el guanyador encara per decidir (40-42).

En els últims 10 minuts, l'Asfe va mostrar la seva millor versió. Amb una defensa imperial, ajustant cada atac rival, i sent efectives ofensivament, les fruitosenques es van posar al capdavant en l'electrònic i van sumar un gran triomf que les col·loca només a una victòria de la salvació.