Amb rècord de participació, un total de 67 pilots inscrits, ahir es va celebrar la 21a edició de la clàssica Pujada Callús-Sant Mateu Memorial Laia Altimira, una prova puntuable per al Campionat de Catalunya de muntanya en les diferents categories. A la pujada bagenca, amb un tram d'asfalt de 4,8 km, Francesc Munné Vila, amb un Demon Car, va aconseguir una vegada més un nou millor temps, amb 2'38''679.

L'esdeveniment va començar a les 9 del matí i va finalitzar a 2/4 de 4 de la tarda. La bona organització del Moto Club Manresa i la bona meteorologia van contribuir a que els espectadors i els curiosos que es van apropar a l'esdeveniment s'ho passessin d'allò més bé.

A la classificació escratx (el millor dels temps de les dues pujades), la segona posició, darrere de Francesc Munné (líder de la general del català de muntanya després de tres proves, ja que també va guanyar la primera al Maresme, la Pujada al Coll del Pollastre) va ser per a l'andorrà Ramon Plaus (Silver Car), vencedor a la Pujada a Alcover, amb un crono de 2'40''245. Tercer va ser el també andorrà Raúl Ferré (Speed Car GT 1000) amb 2'40''467; la quarta, Sergi Pañella (Bango BR53) amb 2'40''577; la cinquena, Antoni Arrufat (Silver Car) amb 2'43'331. En total, els participants van fer cinc pujades, tres d'entrenament i les dues oficials.