Segueix-nos a les xarxes socials:

Rins s'estrena després de la caiguda de Márquez

El cerverí, que ara és quart a la general, va cometre una errada al final de la recta principal

El pilot barceloní Àlex Rins va aconseguir la seva primera victòria en MotoGP, en imposar-se al Gran Premi dels Estats Units després d'un frec a frec amb Valentino Rossi. La cursa va estar marcada per la caiguda de Marc Márquez quan anava líder i amb un avantatge de més de quatre segons respecte de l'italià.

El cerverí, que ara és quart a la general, va cometre una errada al final de la recta principal i va deixar el camí net per a Rossi, que en aquell moment tenia més de tres segons d'avantatge sobre Rins. Però el pilot de Suzuki, que dona a la seva marca la primera victòria des del 2016, va aprofitar el desgast de les gomes del transalpí per atrapar-lo i superar-lo a falta de quatre voltes per al final. Tot i que Rossi se li va acostar a l'última volta, ja no va tenir res a fer.

En les altres categories, a Moto2, una caiguda del líder, Baldassarri, en la primera volta, va facilitar el triomf del suís Luthi. En Moto3, festival dels pilots valencians, que lideren, empatats, la classificació del Mundial.

Prem per veure més contingut per a tu