La Pirinaica va batre el Sant Pere Nord gràcies a una gran primera part, però va acabar demanant l'hora en els segons 45 minuts. La Piri va sortir amb més intensitat i es va situar amb un còmode 0 a 2 en només tres minuts, amb gols de Carlos Pérez i del defensa local Chibari en pròpia porteria. Abans d'arribar a la mitja part els visitants encara van tenir temps de fer un tercera diana, aquesta vegada obra de Sebastián des del punt de penal. Aquest últim gol va ser ràpidament contestat pel Sant Pere Nord, que amb l'1 a 3 varecuperar alguna esperança. En l'inici del segon temps, el quart gol de la Piri va semblar definititu, però els manresans es van adormir i dues dianes dels vallesans van retornar l'emoció al partit. Tot i patir fins a l'últim instant, la Piri va poder certificar un triomf que el consolida en la quarta posició.