El Navàs Viscola va encaixar la tercera derrota de la temporada, en aquesta ocasió a la seva pista davant el Club Natació Sabadell, que es va imposar per sis punts de diferència (56-62).

Els bagencs es van presentar al partit amb fins a quatre baixes, les de Batlló, Riera, Santos i Frías. Els locals van fer un mal inici, amb poc encert ofensiu (van trigar cinc minuts en anotar la primera cistella) i manca d'intensitat defensiva, i això va comportar que el rival clavés un parcial inicial de 0-11. Tot seguit els navassencs van reaccionar, però van acabar el primer quart amb set punts de desavantatge (17-24). En el segon període tot va ser diferent, i els bagencs van empatar a 33 a la mitja part de l'enfrontament.

La segona meitat es va iniciar d'una forma similar a la primera, amb errades ofensives d'uns locals que milloraven en defensa. En l'últim quart els navassencs van aconseguir posar-se per davant en l'electrònic gràcies a una cistella de Montagut. Faltaven quatre minuts pel final, i en aquests el Sabadell va anotar tres triples gairebé consecutius que van deixar el Navàs sense capacitat de reacció.