Segueix-nos a les xarxes socials:

«Els èxits haurien de reportar al club millors eines per fer el treball diari»

«Els èxits haurien de reportar al club millors eines per fer el treball diari»avinent CA Manresa

Tècnica especialitzada en llançaments i proves combinades, és l'única atleta en actiu de l'equip femení que va signar l'històric ascens a Primera Divisió el 1996.

Cinquena temporada seguida a la màxima categoria i el mateix objectiu: mantenir-s'hi.

Un propòsit que estic convençuda que l'equip tornarà a assolir. Encarem la competició amb positivisme i determinació.

I amb saba nova en algunes especialitats forjada al planter.

Els tècnics tenim molta confiança en atletes molt joves com Avril Durán, en els 200 m llisos; Carlota Soler, en els 1.500; i Clàudia Galán, en el salt d'alçada. La primera, des de la seva arribada al club, ha trobat l'entorn necessari per polir i expressar, progressivament, tot el seu potencial. Veure córrer Carlota Soler embadaleix per la seva elegància i facilitat, i Galán atresora talent i excel·leix tècnicament. Poden sorprendre amb la seva aportació.

Tot i que l'equip es nodreix del planter, és necessari completar-lo amb fitxatges externs.

Noies a qui s'ofereix un entorn familiar i acollidor per tal que es quedin a l'equip, com succeeix amb Ainhoa Martínez. Enguany, la incorporació d'Ellà Bestué pot ser fonamental en llargada i en el triple salt, a més dels fitxatges de Mar García i Mercè Guerra.

El club rendibilitza la històrica trajectòria de l'equip a la Divisió d'Honor?

El suport d'Avinent possibilita uns èxits que haurien de reportar a l'entitat més facilitats per fer la feina diària, com ara un gimnàs en condicions o un mòdul cobert com el d'Igualada.

Prem per veure més contingut per a tu