Segueix-nos a les xarxes socials:

CICLISME

Guillem Muñoz no pot revalidar el títol de campió català de ruta, al GP d'Òdena

El garrotxí Adrià Moreno (AVC Aix en Provence) és el nou campió de Catalunya de ciclisme en ruta, gràcies a la seva victòria al Gran Premi d'Òdena, i relleva qui va obtenir el títol en l'edició del 2018, el fruitosenc Guillem Muñoz, que el va aconseguir al Trofeu Abelard Trenzano, a Sant Pere de Ribes.

La 70a edició del GP d'Òdena, prova emblemàtica del calendari elit i sub-23 català, organitzada per la Unió Ciclista Igualadina i que enguany era el marc elegit per als campionats catalans, va tenir una participació de 185 ciclistes. Pel que fa als equips participants, n'hi va haver de catalans, estatals i francesos. Adrià Moreno va entrar en solitari a la meta després de deixar enrere en el darrer ascens, a l'alt de Rubió, Gerard Armillas, del Team Compak, que va arribar mig minut després. Guillem Muñoz ho va fer a 7 minuts, amb un grup de corredors, i en la 73a posició de la general.