Segueix-nos a les xarxes socials:

BÀSQUET | COPA CATALUNYA

L'Artés tanca temporada amb una nova victòria davant la seva afició

L'Artés tanca temporada amb una nova victòria davant la seva aficióarxiu/oscar bayona

El Club Bàsquet Artés va cloure la temporada oferint una nova victòria als seus aficionats, en aquesta ocasió en la visita del Granollers, al qual es va imposar per vint-i-dos punts de diferència (83-61) en un duel que era totalment intranscendent per als dos equips. D'aquesta manera, els artesencs finalitzen en la xxx posició del grup 1 de Copa Catalunya, amb un balanç de setze victòries i deu derrotes.

El conjunt visitant, que va arribar al pavelló bagenc amb diverses baixes a la seva plantilla, va aconseguir dominar lleugerament el joc en els deu primers minuts, que van finalitzar amb un punt de marge pel Granollers (19-20), tot i que hi van haver diverses alternatives en el marcador. En el segon període, els jugadors dirigits pel tècnic Jordi Estany van reaccionar de seguida i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb nou punts d'avantatge en l'electrònic (41-32).

Escapada al tercer quart

En la segona meitat els locals van tornar a ser superiors i van poder trencar el matx, assolint una màxima diferència de 24 punts als instants finals del tercer quart (64-40), que es va veure reduïda a divuit al final del període (64-46). En els darrers deu minuts no hi va haver massa història, i Estany va poder donar descans als seus homes més importants i minuts als menys habituals. Tot i això, l'Artés va poder mantenir el marge sense problemes per endur-se el setzè triomf de la temporada.