La ciutat d'Eindhoven va ser la seu dels europeus per a equips sub-15 i sub-17 d'esquaix. El combinat estatal sub-17, amb el montbuienc Nacho Fajardo (Esquaix Igualada), va tenir una digníssima actuació amb el setè lloc final.

Precisament, el montbuienc va sumar en els dos primers partits en la fase de qualificació, primer contra Alemanya en guanyar per 11-9 en el cinquè set Jan Wipperfuth (3-2) i també sumant contra Irlanda davant Sen White per 3-0.

En el decisiu partit amb Polònia, el combinat estatal de nou va guanyar (2-1), però aquest cop amb derrota de Nacho Fajardo davant Jacok Pytowany per 0-3.

Espanya va acabar primera del seu grup, fet que li donava dret a competir entre les vuit millors seleccions. Però a quarts de final va caure amb Bèlgica per 1-2 amb derrota de Nacho Fajardo davant Thimi Christiaens (1-3). Finalment, en la lluita pels llocs 5 al 8, de nou derrota davant Suïssa (1-2) amb el montbuienc caient davant Miguel Mathis (0-3), però victòria 3-0 davant d'Hongria pel setè lloc.