Dues atletes de l'Avinent CA Manresa han estat cridades pel comitè tècnic de la Real Federació Espanyola d'Atletisme per representar els interessos de la seleccó estatal en dos compromisos internacionals aquest cap de setmana.

La llançadora Montserrat Montañés viurà la seva estrena internacional en l'encontre de llançaments sub- 20 i sub-23 que es disputarà a Madrid avui mateix. A les pistes d'atletisme d'Aluche, Montañés pendrà part en el concurs de pes sub-20.

D'altra banda, la marxadora Mar Juárez torna a l'escena internacional, en la que serà la seva tercera presència absoluta a la selecció. Ho farà diumenge en la Copa d'Europa de marxa atlètica per equips que es disputarà a Alytus (Lituània), en la prova dels 50 km.

Tanmateix, dissabte, a l'estadi Josep Pla de Palafrugell, un grup d'atletes de l'Avinent CA Manresa i un altre del CA Igualada Petromiralles pendran part en el Campionat de Catalunya individual sub-18. I, al llarg de tot el cap de setmana, les formacions del CAM i del CAI benjamí, aleví, infantil i cadet masculi i femení participaran en el Campionat de Catalunya de clubs de promoció que es viurà al Complex Esportiu Sagnier del Prat de Llobregat.