Segueix-nos a les xarxes socials:

MOTOCICLISME

Le Mans veu un doblet dels germans Márquez

Marc Márquez es consolida en el primer lloc a MotoGP

Le Mans veu un doblet dels germans MárquezREUTERS

Marc Márquez (Repsol Honda) va aconseguir una nova victòria al Mundial de MotoGP, aquest cop al circuit de Le Mans davant dels italians Andrea Dovizioso i Danilo Petrucci, pilots oficials de Ducati. El diumenge va ser rodó per a la família Márquez, ja que Àlex es va imposa en la cursa de Moto2 i és quart al Mundial.

Marc Márquez es consolida en el primer lloc a MotoGP, tot i que la diferència amb Dovizioso, en el segon lloc, és encara curta, de tan sols 8 punts. El triomf assolit en el circuit de Le Mans és el tres-cents en la categoria reina d'Honda, i Márquez, amb 47, ha igualat els registres del seu company dins de l'equip japonès, Jorge Lorenzo, el qual ahir només va poder entrar en l'onzè lloc. Pitjor li va anar a Maverick Viñales (Yamaha), que va quedar fora de cursa en ser embestit per Bagnaia (Ducati).

Al podi, amb Marc Márquez, els van pujar els italians Dovizioso i Petrucci, de Ducati. En quart lloc es va situar l'australià Jack Miller, cinquè va ser Valentino Rossi, i Àlex Rins, desè.

Prem per veure més contingut per a tu