Segueix-nos a les xarxes socials:

La Joviat es proclama campiona absoluta fent una autèntica exhibició

La Joviat es va proclamar campiona de Primera Catalana, després d'una excel·lent temporada en què les manresanes van quedar primeres de la fase regular, fet que els va donar accés a jugar la final a quatre. Un cop aquí, les col·legials van tombar l'AB Premià (54-67), dissabte, i en la gran final d'ahir van derrotar, en un espectacular enfrontament, el CB Valls (40-64).

La Joviat va jugar un matx excel·lent en totes les facetes del joc, va desplegar en 40 minuts tot el que ha anat demostrant durant la fase regular, i el seu alt nivell defensiu no va fer sentir el Valls còmode en cap moment. Les manresanes van saltar concentrades a la pista i de seguida es van posar al davant, i van acabar el primer quart amb molt bones sensacions (13-17). El segon període el guió no va variar, amb unes visitants dures i intenses en defensa, que obligaven les jugadores locals a llançar tirs forçats. A nivell ofensiu, amb un joc treballat, amb elaboracions ràpides fins a trobar la jugadora alliberada i amb encert en totes les seves accions, la Joviat es va retirar al descans amb 8 punts d'avantatge (21-29).

Al segon temps, el nivell ofert per les bagenques no tan sols es va mantenir, sinó que va augmentar, i van arribar als minuts finals amb el matx sentenciat i oferint una autèntica exhibició, davant d'un pavelló ple d'aficionats del Valls, amfitrió de la final. Amb aquest triomf les manresanes posen la cirereta al pastís d'una gran temporada.