El Sallent organitza, aquest mes de juny, unes jornades de portes obertes de futbol femení. Aquestes es duràn a terme els dilluns 3, 10 i 17 de juny des de les 19 h fins les 20.30 h al camp municipal de Sallent, adreçat a noies d'entre 9 i 16 anys.

Des del club es vol crear una base femenina de futbol, després de l'èxit que ha tingut l'equip sènior aquesta primera temporada a Segona Catalana. Jornada rere jornada, les noies del BigMat Sallent han ocupat les primeres posicions de la taula i, ja en la recta final, han aconseguit mantenir la segona plaça amb molt orgull.

Per aquest motiu, les mateixes jugadores van proposar al club un nou projecte per incentivar el futbol femení a la Catalunya Central. Des de la directiva van voler-se sumar al projecte des del primer moment. «Feia molts anys que volíem crear un planter femení al poble», afirma el president del club, Ramon Besora.

En aquestes jornades de portes obertes de l'entitat sallentina, la coordinació es planteja dos grans objectius: en primer lloc, que totes les noies que vinguin gaudeixin i tinguin ganes d'aprendre, i en segon lloc, aconseguir que aquestes vulguin vestir la samarreta del club la temporada 2019-20, en un equip liderat per entrenadores titulades.