Segueix-nos a les xarxes socials:

El Madrid obre la final amb clara victòria sobre el Barça

L'actuació dels bases locals permet als blancs superar els blaugrana

El Madrid obre la final amb clara victòria sobre el Barçae. cobo/acb photo

El Reial Madrid es va imposar per 87-67 al Barça Lassa en el primer partit de la sèrie final de la Lliga Endesa, amb una gran actuació del base argentí Facundo Campazzo (que va anotar 19 punts) i desesperant a un equip rival que va pagar cara la seva falta de tensió a l'inici del matx.

Els jugadors dirigits per Pablo Laso van fer una millor sortida i, gràcies a un parcial inicial de 9-0, van acabar el primer quart al davant, tot i la reacció blaugrana (22-17). En el segon període els madridistes van ser molt superiors i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb una diferència de quinze punts (47-32).

En la tornada dels vestidors el duel es va tornar una lluita psicològica, i al final del tercer quart el Reial Madrid ho tenia ben encar-rilat (63-52). En els darrers deu minuts, la segona unitat dels visitants va intentar la remuntada, però llavors va aparèixer en escena el suec Jeff Taylor, que va tallar la reacció rival i va fer esclatar d'alegria els aficionats que van assistir al WiZink Center.