Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL SALA

El Barça dona un cop d'autoritat a Múrcia i forçaun cinquè partit

Tot es decidirà al Palau Blaugrana en un cinquè partit que es jugarà a les 21 hores de dissabte vinent

Un Barça molt més eficaç que el Pozo Múrcia, que va tenir ahir el suport de 7.500 espectadors en el seu pavelló, es va imposar per un clar 3-7 i va aconseguir empatar (2-2) la gran final de la lliga. Tot es decidirà al Palau Blaugrana en un cinquè partit que es jugarà a les 21 hores de dissabte vinent, ja amb els dos equips sense marge per poder recuperar.

Ferrao obria el marcador amb el 0-1 i l'empat dels locals era de Pito al minut 13. Abans d'arribar al descans va arribar l'1-1 que va transformar el local Pito. Però en els darrers minuts de la primera part els blaugrana s'escapaven amb els oportuns gols marcats per Esquerdinha i Leo Santana.

Un 1-3 que es va ampliar molt aviat a la represa amb el gol que va anotar Ferrao. I pitjor encara es van posar les coses per als locals en marcar Adolfo l'1-5. La reacció del Pozo es va concretar amb un 3-5 quan mancaven 4 minuts. Però els murcians van pagar car els riscos i dos gols més, anotats per Adolfo, van posar el 3-7.