Segueix-nos a les xarxes socials:

El Manresa FS convida cinc seleccions catalanes al Pujolet

Serà avui al llarg de tot el dia en un acte del 40è aniversari de l'entitat

El Manresa FS convida cinc seleccions catalanes al PujoletFCF

Dins el programa de celebració del 40è aniversari del Manresa FS, l'entitat manresana ha convidat avui cinc seleccions catalanes, de la prebenjamí a la cadet, per jugar al pavelló del Pujolet.

Obrirà la jornada el combinat català prebenjamí, que s'enfrontarà al Manresa FS benjamí a 3/4 de 10 del matí; seguirà la selecció catalana benjamí, que se les haurà amb l'equip amfitrió aleví a 1/4 de 12. A la 1, Catalunya aleví s'enfrontarà al conjunt manresà infantil; ja a la tarda, a 2/4 de 6, serà el torn de la selecció catalana infantil davant el Manresa FS cadet; i tancarà el calendari d'enfrontaments el conjunt català cadet davant els manresans juvenils a 1/4 de 8.

Cal recordar que dos entrenadors de casa nostra, el callussenc Gerard Pusó i l'olesà Jordi Barrero, formen part del quadre tècnic de la Lliga Catalana de futbol sala, i dirigeixen algunes de les seleccions que seran avui a Manresa. Pusó, que ha dirigit els combinats aleví i infantil, la propera temporada encara tindrà més responsabilitats perquè serà el segon de les seleccions cadet i juvenil.

Pel que fa a més actes del 40è aniversari del Manresa FS, la directiva del club està treballant en la coorganització del Torneig Internacional Juvenil de Ripollet, que es jugarà els dies 30 i 31 d'agost i 1 de setembre, paral·lelament al pavelló del Pujolet de Manresa i al pavelló Joan Creus de Ripollet. La junta també fa gestions per disputar, ja la propera temporada, un partit (o triangular) d'aniversari amb equips de Primera Divisió.

Prem per veure més contingut per a tu