Segueix-nos a les xarxes socials:

Debut amb golejada de l'equip estatal femení al Mundial d'hoquei patins

Debut amb golejada de l'equip estatal femení al Mundial d'hoquei patinsreal federación española de patinaje (RFEP)

La selecció espanyola femenina va debutar amb una contundent golejada al campionat del món d'hoquei patins. Les jugadores de Ricardo Ares van iniciar la competició al grup A contra la modesta Suïssa i van derrotar l'equip dirigit per Joan Marc Oller per 9 a 0. Cap de les dues igualadines de la selecció, ni la portera Teresa Bernadas (CP Voltregà) ni la davantera Maria Díez (CP Manlleu) van formar a l'equip inicial.

El contundent 5 a 0 que reflectia el marcador al descans palesava la superioritat de la selecció espanyola. Laura Puigdueta (minuts 6 i 20) va encarrilar el triomf, mentre l'asturiana Sara González Lolo (minut 11), Maria Díez (minut 11) i Aina Florenza (minut 19) bastien la golejada.

A la represa, Maria Díez va marcar el seu segon gol, el novè i últim de l'equip estatal (minut 48). Abans, una altra jugadora d'Astúries, Marta González havia establert el 6 a 0 (minut 37). Després, Aina Florenza va completar el seu hat-trick (minuts 40 i 41).

En l'altre partit del grup A, França va cedir contra Xile (2 a 4). Pel que fa al grup B, Argentina va derrotar Alemanya per 5 a 2, mentre Itàlia va vèncer Portugal (3 a 2). Marlene Sousa (minu 11) va avançar les portugueses, però Elena Tamiozzo (minut 14) i Giulia Galeassi (minut 15) van remuntar. Al segon període, Tamiozzo va sentenciar amb el 3 a 1 (minut 33).