La selecció femenina absoluta d'hoquei patins va guanyar ahir el tercer partit de la fase de grups de la World Roller Games golejant França (0-7) i es van classificar com a primeres de grup. La igualadina Maria Díez, jugadora del Manlleu, va anotar un dels set gols del partit, concretament el segon. La selecció espanyola, en la qual també es troba la portera igualadina Teresa Bernadas (CP Voltregà), coneixerà avui el seu rival als quarts de final que, a priori, estarà entre Portugal i Alemanya.

D'altra banda, la selecció masculina absoluta també va guanyar el partit que va disputar ahir contra Itàlia (3-5). Els espanyols van patir sobretot a l'inici de la segona part, quan els italians van empatar l'1-3 que tenia d'avantatge la selecció espanyola a la primera part. L'equip en el que es troba el surienc del Liceo Eduard Lamas jugarà avui (20.00 hores) contra la selecció d'Angola el darrer partit de la fase de grups. Avui també és el torn d'Aura Coronado a la prova de combinades d'alpí en línia. La jove esquiadora de Castellar de n'Hug, amb només 14 anys, competirà també demà i dijous en eslàlom gegant i especial. La cervellonenca Anna Borràs hi serà també en totes les proves.